Breaking News
30 Μαΐου 2020

Το ΔΣ της ΓΕΦ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον καταξιωμένο προπονητή στο Ξίφος Ασκήσεως κ. Γεροσίδερη Στάθη.

 

Είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία καθώς μεγαλώνει η οικογένεια της ΓΕΦ στο τμήμα της Ξιφασκίας. Εκτός από τα τμήματα Σπάθης και Ξίφους Μονομαχίας με τον κ. Γεροσίδερη ξεκινά από την 1η Αυγούστου η λειτουργία του τμήματος Ξίφους Ασκήσεως.

Η πορεία του στο χώρο είναι γνωστή στην πόλη μας, ίσως αυτό που παραμένει άγνωστο σε πολλούς είναι ότι ο κ. Γεροσίδερης Στάθης είναι:

1.Πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών

2.Συντονιστής Β. Ελλάδας στο Ξίφος Ασκήσεως και

3. Διεθνής διαιτητής στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Όλα αυτά συντελούν σε ένα δυναμικό ξεκίνημα σε γερές βάσεις, σε ωραίο και ευχάριστο κλίμα γιατί στη ΓΕΦ επενδύουμε στη συνεργασία, στην εκτίμηση ,στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη, φροντίζοντας να περνάμε όμορφα κι αυτό έχει αντίκτυπο στους αθλητές και αθλήτριές μας.
neaflorina.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics