Breaking News
28 Ιουνίου 2020

Ο υφυπουργός αθλητισμού πήρε θέση αναφορικά με την τροπολογία που αφορά τη διαφοροποίηση της διάταξης του ’99, κάνοντας λόγο για «καθαρές κουβέντες απέναντι στην τερατώδη παραπληροφόρηση».

 

Οι συζητήσεις που αφορούν το θέμα της τροπολογίας γύρω απ’ τα κωλύματα παραγόντων αναφορικά με την αθλητική δραστηριοποίηση τους, αρκετές. Αναφορικά με το αν ευνοείται η ευκολότερη εμπλοκή ατόμων με καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους, μέχρι αυτές να γίνουν τελεσίδικες ή όχι. Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, υπερασπιζόμενος την συγκεκριμένη τροπολογία.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, επισήμανε πως ουσιαστικά γίνεται αυστηρότερο το κώλυμα σε σχέση με τη διάταξη του ’99. Κι αυτό γιατί πλέον αν κάποιος παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, δε θα έχει το δικαίωμα να κατέχει παραγοντική θέση σε σύλλογο ή σε ομοσπονδία, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει απαλλακτική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης έγραψε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Όποιος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα, σύμφωνα με τη διάταξη που καταθέσαμε, δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται αθλητικά, έως ότου εκδοθεί απαλλακτική απόφαση.

Κάνουμε αυστηρότερο το κώλυμα της σχετικής διάταξης του '99! Καθαρές κουβέντες απέναντι στην τερατώδη παραπληροφόρηση».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics