Breaking News
18 Οκτωβρίου 2020

Με τον Γιώργο Πομάσκι θα γυμνάζεται και πάλι η 31χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν


Θοδωρής Γεωργαντάς  

Ύστερα από περίπου ένα χρόνο συνεργασίας στους στίβους, οι δρόμοι τους «χώρισαν». Η Βούλα Παπαχρήστου αποφάσισε να σταματήσει να γυμνάζεται με τον Δημήτρη Βασιλικό, έναν από τους καλύτερους προπονητές στη χώρα μας στα αγωνίσματα των αλμάτων και επέστρεψε στον «δάσκαλο» τόσο του Βασιλικού, όσο και της ίδιας, τον Γιώργο Πομάσκι.

Η συνεργασία των δύο διεκόπη την προηγούμενη Τρίτη, ενώ μία μέρα αργότερα, η πρωταθλήτρια του τριπλούν αποφάσισε, σε συνεννόηση και με τον ΣΕΓΑΣ, να επιστρέψει στο γκρουπ του Πομάσκι, με τον οποίο είχε αναδειχθεί, μεταξύ άλλων, πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοικτό στίβο το 2018 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, ενώ το 2019, είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που είχε γίνει στην Γλασκόβη.

Ο Πομάσκι γυμνάζει τον Μίλτο Τεντόγλου (πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος), την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κ20 Σπυριδούλα Καρύδη (μήκος, τριπλούν), καθώς και τους Παναγιώτη Μουτζουρογιάννη και Νικόλα Ανδρικόπουλο, δύο πολλά υποσχόμενους για το μέλλον αθλητές.

Τα δύο «διαζύγια» και οι επιστροφές

Στο παρελθόν, η Βούλα Παπαχρήστου έχει αποχωρήσει δύο φορές από το γκρουπ του Πομάσκι και έχει επιστρέψει και τις δύο. Η πρώτη φορά ήταν το 2012, σε μία περίοδο με πολύ μεγάλη πίεση για την ίδια, λόγω του ατυχούς και απαράδεκτου tweet που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της και της κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η Παπαχρήστου είχε ζητήσει δημοσίως συγνώμη για το σοβαρό σφάλμα της.

Η δεύτερη φορά που η 31χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στον τριπλούν αποχώρησε από το γκρουπ του Πομάσκι ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Βασιλικό.

Η Παπαχρήστου επέστρεψε στον άνθρωπο με τον οποίο μπήκε στον μαγικό κόσμο του πρωταθλητισμού το 2007. Η ζωή της (στον στίβο), κύκλους κάνει…

SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics