Breaking News
20 Νοεμβρίου 2020

Την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, με εξασθένηση όμως μες την ημέρα.

Παράλληλα, θα εξασθενήσουν λίγο και οι βοριάδες στο Αιγαίο με την ψύχρα πάντως να είναι αισθητή στη χώρα. Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμη παρουσία βοριάδων. Οι βροχές πάντως και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά θα είναι πολύ λίγες. Με άνοδο της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από -2 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από 2 έως 19 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές βροχές και καταιγίδες ισχυρές κυρίως στην Κρήτη με εξασθένηση μες στην ημέρα. Οι άνεμοι βόρειοι πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες ισχυρές κυρίως στα Δωδεκάνησα με εξασθένηση. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στα βόρεια 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως στην Εύβοια. Ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια και πιθανή ασθενή χιονόπτωση ψηλά στην Πάρνηθα. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics