Breaking News
21 Νοεμβρίου 2020

Με πολλές απουσίες, αλλά χωρίς επιπλέον προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο, με τον Γιώργο Σίμο να συμπεριλαμβάνει 21 παίκτες στην αποστολή.

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/11) ολοκληρώθηκε η επί κρητικού εδάφους προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (23/11) με τον Βόλο.

Ο Ναζαρένο Σολίς έκανε θεραπεία, σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος, ενώ οι Νίκος Μαρινάκης και Φελίπε Σόουζα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Παράλληλα, οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν με πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε.

Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

Στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

Η αποστολή των Κρητικών θα «πετάξει» για Αθήνα στις 06:55 το πρωί της Κυριακής (22/11) κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο, όπου και θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις 16:30.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics