Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2020

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Παρασκευή;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Οι υπερβολικές σκέψεις δημιουργούν μπλοκαρίσματα…

Κριός

Εκκρεμότητες σήμερα μπορούν τακτοποιηθούν παίρνοντας ικανοποίηση και χαρά ανακτώντας τις δυνάμεις σας.

Ταύρος

Ταύρος
Οι εμπνεύσεις είναι έντονες σήμερα και σε συνδυασμό με την σταθερότητά σας μπορούν να φέρουν ισορροπίες κυρίως σε θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής.

Δίδυμοι

Η γενναιοδωρία σας είναι το κλειδί της ημέρας. Επικοινωνήστε με αυτούς που αγαπάτε ή/και συνεργάζεστε δημιουργικά και μοιραστείτε ιδέες και συναισθήματα.
Η γενναιοδωρία σας είναι το κλειδί της ημέρας. Επικοινωνήστε με αυτούς που αγαπάτε ή/και συνεργάζεστε δημιουργικά και μοιραστείτε ιδέες και συναισθήματα.

Καρκίνος

Σήμερα ενδέχεται να νιώθετε κούραση η οποία μπορεί να είναι αντικειμενική. Δείτε όμως μήπως προέρχεται από την έλλειψη κινήτρου.

Λέων

Λέων
Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείξετε με κάποιον τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στον κόσμο γύρω σας. Η εκτίμηση έρχεται μέσω της προβολής.

Παρθένος

Ένα αίσθημα ενοχής μπορεί να νιώσετε σήμερα ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως είναι αντικειμενικό. Η απογοήτευση σε συνδυασμό με πιθανές ανησυχίες μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μακρόχρονη δέσμευση

Ζυγός

Δυσκολίες ενδέχεται να υπάρξουν σήμερα σε κοινωνικό πλαίσιο. Οι εξωτερικές συνθήκες σίγουρα δυσκολεύουν την ροή και ενδέχεται να σας κρατήσουν ένα βήμα πίσω σε κάτι που θέλετε να κάνετε σήμερα.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα από μια άλλη σκοπιά, περισσότερο φωτεινή, περισσότερο αντικειμενική. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας μόνη/ος σας χωρίς οπωσδήποτε την βοήθεια άλλων ανθρώπων.

Τοξότης

Το μυαλό σας ταξιδεύει σε δημιουργικές οδούς και οι εμπνεύσεις μπορούν να φανούν πολύ αποτελεσματικές και παραγωγικές σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή.

Αιγόκερως

Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και ικανότητές σας είναι το κλειδί σήμερα για οποιαδήποτε πρόκληση ή εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Περάστε τα μηνύματά σας και ακούστε τις ιδέες που έχουν οι άλλοι άνθρωποι να σας πουν.

Ιχθύες

Η καθημερινότητά σας μπορεί να έχει αλλάξει λόγω των εξωτερικών συνθηκών ωστόσο σήμερα δίνεται μια νότα ευχάριστη και αισιόδοξη με κάποιον τρόπο.

Πηγή: portraits.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics