Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2020

Την Πέμπτη, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο καιρός θα αλλάξει με αρκετές βροχές και καταιγίδες πιο ισχυρές στη δυτική Ελλάδα, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.

Με αρκετά καλό καιρό θα γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν και το Σάββατο, νέες βροχές και καταιγίδες περιμένουμε το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές νεφώσεις με βροχές, ισχυρές καταιγίδες στη Θράκη και χιόνια στα πιο ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές και το θερμόμετρο από 7 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές, καταιγίδες ισχυρές και χιόνια στα ορεινά με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές, πιθανώς και καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Ο υδράργυρος από 3 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες βροχές και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια. Άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές βροχές και χιόνια στα πιο ορεινά της Θεσσαλίας. Ο υδράργυρος από 1 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις με βροχές, πιθανώς και πρόσκαιρη καταιγίδα. Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics