Breaking News
03 Ιανουαρίου 2021

Η Κυριακή θα περάσει με άστατο καιρό κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλώνονται αρκετές βροχές και χιόνια ψηλά στα βουνά.

Την Δευτέρα οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι περισσότερες και ισχυρότερες μαζί με χιονοπτώσεις πάλι στις πιο ορεινές περιοχές και θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο. Σαφή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές, λίγες καταιγίδες στα ανατολικά και χιόνια ψηλά στα βουνά. Η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, τοπικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές πιθανώς και πρόσκαιρη καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και στα δυτικά λίγες καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως το πρωί. Ο υδράργυρος από 6 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες βροχές το πρωί με βελτίωση του καιρού στη συνέχεια. Άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics