Breaking News
09 Ιανουαρίου 2021

Με αρκετή συννεφιά, τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και ενισχυμένους νοτιάδες θα περάσει το Σάββατο.

Το κύριο πάντως χαρακτηριστικό του καιρού έως και την Δευτέρα θα είναι οι πολύ ανεβασμένες για την εποχή θερμοκρασίες στα ανατολικά και τα νότια, που θα συνοδευόνται από σκόνη στην ατμόσφαιρα και υγρασία. Πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Τρίτη και μετά.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με βροχές, πιο ισχυρές στη Θράκη. Η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αρκετή συννεφιά με παροδικές βροχές και το θερμόμετρο από 9 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 10 έως19 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα.Ο υδράργυρος από 10 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες πρόσκαιρη συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Άνεμοι στα βόρεια βοριάδες έως 7 μποφόρ, νότιοι στα υπόλοιπα με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία από 15 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα,αραιές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 6 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδική συννεφιά με πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics