Breaking News
19 Ιουνίου 2021

Συνολικά θα λάβουν μέρος 197 ομάδες, 33 περισσότερες από την προηγούμενη που είχε χτυπήσει ο κορωνοϊός
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ (CEV) ανακοίνωσε ότι για τα ευρωπαϊκά κύπελλα του 2022, έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών από τις ομάδες που επιθυμούν να αγωνιστούν σε αυτά.
Συγκεκριμένα στα ευρωπαϊκά κύπελλα της σεζόν 2021-22 θα πάρουν μέρος συνολικά 197 ομάδες από 36 εθνικές ομοσπονδίες, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ, σε σχέση με πέρυσι.
Πιο αναλυτικά για τη νέα σεζόν έχουν δηλώσει συμμετοχή 33 ομάδες περισσότερες σε σύγκριση με πέρυσι. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συμμετοχών αφορά το CEV Cup και το Τσάλεντζ, με το μεγάλο… χαμό να γίνεται στο CEV Cup ανδρών, το οποίο θα ξεκινήσει με 32 ομάδες, γιατί όπως και στο ποδόσφαρο θα συμπεριλάβει και τις ομάδες που θα αποκλειστούν από τους προκριματικούς γύρους του Τσαμπιονς Λιγκ.
Να σημειωθεί ότι από πλευράς Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών θα παίξει ο Ολυμπιακός, στο CEV Cup Α.Ο. Θήρας και ο Π.Α.Ο.Κ., ενώ στο Challenge Cup Παναθηναϊκός και Θέτιδα Βούλας.

Όσον αφορά τους άνδρες, στο Τσαμπιονς Λιγκ θα παίξει ο Ολυμπιακός, στο CEV Cup ο Φοίνικας Σύρου και στο Challenge Cup Παναθηναϊκός και Π.Α.Ο.Κ.

SPORTS3.GR
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics