Breaking News
01 Ιουλίου 2021

Με την επισημοποίηση των ονομάτων των αθλητών του στίβου που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ο Μιχάλης Αναστασάκης εξέφρασε τη χαρά του.


Ο Χανιώτης σφυροβόλος θα βρεθεί στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της υφηλίου για δεύτερη φορά (μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο). Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών -σχετικά με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες- δήλωνε:

«Στην ηλικία των 14, βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008), είδα το αγώνισμα της σφυροβολίας και έτσι το αγάπησα. Ύστερα από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και επιτυχιών ήρθε η πρώτη μου μεγάλη στιγμή στους Μεσογειακούς αγώνες U23 καταφέρνοντας την πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι μία καλή διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω γιατί αυτό που κάνω το κάνω καθημερινά και το αγαπώ.

Estrella

Για μένα προσπάθεια είναι να ξεπερνάς κάθε μέρα τον εαυτό σου και να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μία τόσο μεγάλη εταιρεία και θα με βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο ταξίδι για το μεγάλο μας όνειρο.»

Με την οριστικοποίηση της λίστας των αθλητών που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο (με τον Αναστασάκη να είναι “μέσα”) ο Αναστασάκης εξέφρασε τα συναισθήματά του στη Facebook σελίδα του γράφοντας (στα Αγγλικά):

«Είναι επίσημο! Πηγαίνω στο Τόκιο! Είμαι πολύ χαρούμενος με τη 2η συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς αγώνες! Ας το απολαύσουμε!»

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Τα highlights της φιλικής νίκης των ερυθρολεύκων[vid]

 

.Πετρούνιας και Α.Κορακάκη οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολήςα

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics