Breaking News
01 Οκτωβρίου 2021

Σε αγώνα του Europa League πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σέλτικ ο Γιώργος Γιακουμάκης.


Η Σκωτσέζικη ομάδα υποδέχθηκε τη Λεβερκούζεν. Το ρολόι έδειχνε το 74ο λεπτό όταν ο Γιακουμάκης πέρασε στον αγωνιστικό του Σέλτικ Παρκ αντικαθιστώντας τον Ντέιβιντ Τέρνμπουλ.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση (έστω και ολιγόλεπτη) του Κρητικού στράικερ με τη φανέλα της ομάδας που τον απέκτησε από τη Φένλο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σέλτικ ηττήθηκε με 4-0 με τους Γερμανούς να σκοράρουν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Πάντως όταν μπήκε ο Γιακουμάκης το σκορ ήταν ήδη στο 0-3 με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί. Ο Γιακουμάκης δεν ήταν η μόνη Ελληνική παρουσία στην αναμέτρηση, καθώς πέντε λεπτά αργότερα (79′) πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Παναγιώτης Ρέτσος (στη θέση του Παουλίνιο) για λογαριασμό της Λεβερκούζεν.

Από πλευράς της Σκωτσέζικης ομάδας υπήρχε και ο Βασίλης Μπάρκας που έμεινε στον πάγκο, ενώ Έλληνας είναι και ο προπονητής της Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου).

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

 Σήμερα 30 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Στο Ηράκλειο ξανά οι «ήρωες» του 2004

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics