Breaking News
08 Οκτωβρίου 2021

Μία ακόμα ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του έζησε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Σταματούρος

Με τη φανέλα της νέα του ομάδας, της Ιστρ, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη 2η επαγγελματική κατηγορία της Γαλλίας, τη λεγόμενη Pro B. Ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας του απλού και του διπλού ανδρών αγωνίστηκε στην εντός έδρας πρεμιέρα απέναντι στη Λιλ Μετροπόλ. Η Ιστρ κάμφθηκε με 3-1, ο ίδιος έχασε στο μοναδικό ατομικό ματς, που έδωσε τοποθετούμενος στη θέση 2 της ομάδας, αλλά το πιο ουσιαστικό είναι ότι έκανε νέα αρχή στη διεθνή διαδρομή του. Στα πέντε χρόνια της συνεχούς παρουσίας του στην Ενεμπόν 2 ευτύχησε να πάρει ευκαιρίες συμμετοχής στην 1η εθνική κατηγορία της Γαλλίας (Pro Α), αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα γίνεται βασικός σε ομάδα της Pro Β και μπορεί να υπολογίζει σε γεμάτη σεζόν σ’ ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία παίρνουν μέρος φέτος 10 ομάδες. Η Ιστρ έχει νεανική ομάδα, καθώς ο Σταματούρος είναι 22 ετών, ενώ ανάμεσα στους συμπαίκτες του βρίσκεται και ο εξαιρετικός Γάλλος διεθνής Φέλιξ Λεμπρούν, που είναι ακόμη στην εφηβική κατηγορία. Ο Λεμπρούν ήταν κι ο αθλητής που, από τη θέση 1 της ομάδας, σημείωσε τη μοναδική επί μέρους νίκη στην ήττα της 1ης αγωνιστικής από τη Λιλ Μετροπόλ. Ο Έλληνας διεθνής είχε πολύ δύσκολο έργο στο ντεμπούτο του με αντίπαλο τον Ρομέν Λορέντζ. Έχασε με 3-0 σετ και να σημειωθεί ότι ο Γάλλος πρωταθλητής επικράτησε και στα δύο ατομικά παιχνίδια του ως πρώτος παίκτης της Λιλ (το άλλο με τον Λεμπρούν).

Να θυμίσουμε ότι στην Ιστρ είχε σύντομη θητεία ο σημερινός πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστας Παπαγεωργίου. Είχε αγωνιστεί και στη γαλλική λίγκα, ενώ είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του δεύτερου διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (ETTU Cup).

* Στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας άρχισε σήμερα το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Εκτός από την Ελλάδα παίρνουν μέρος άνδρες και γυναίκες από τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ιράν, τη Ρωσία και τη Λετονία. Γίνεται μόνο το αγώνισμα του ομαδικού. Υπάρχουν οι κατηγορίες open και άνω των 40 ετών, όπως και η mixed αθλητών κι αθλητριών. Οι αγώνες ολοκληρώνονται το Σάββατο και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κάνει τη γραμματεία.

* Hελληνική ομοσπονδία δημοσίευσε σήμερα το δεύτερο πρακτικό της Επιτροπής Μεταγραφών κι εκεί υπάρχει ένα ακόμα όνομα αθλητή, που συμφώνησε με ομάδα της Γαλλίας. Είναι ο Ανέστης Καριοφυλλίδης, που έκλεισε στη Σεν Πιερ (στην οποία ανήκουν επίσης ο Γιάννης Βλοτινός και ο Ζήσης Δουκέρης), απλά δεν έχει κάνει ακόμα το ξεκίνημά του στη φετινή περίοδο.
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 07/10/2021

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics