Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου ο τελευταίος αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για το 2021.


KTEO Κρήτης
Η διοργάνωση ανήκε στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων και είχε την επωνυμία “Ενωση Κρήτης 1″ και «Ενωση Κρήτης 2”. Ουσιαστικά αποτελέσματα προέκυψαν μονάχα από τον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή όπου την 1η θέση κατέκτησε το σκάφος Αλμύρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Δημήτρη Ναναδάκη.

Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι η μεγάλη συμμετοχή, καθώς πήραν μέρος επτά συνολικά σκάφη.

Η ενημέρωση από τον ΙΟ Χανίων αναφέρει τα εξής:

Τον τελευταίο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐα είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία “Ενωση Κρήτης 1” με την διαδρομή Χανιά – περ. Νησίδων – Χανιά με συνολική απόσταση 18,5 ν.μ. και την Κυριακή ο αγώνας “Ενωση Κρήτης 2” με διαδρομή Χανιά – Θοδωρού – Χανιά με συνολική απόσταση 13,5 ν.μ..

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων και ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2021 με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και ΕΙΟ.

Συμμετοχή δήλωσαν επτά σκάφη:

· Το Νιρήις (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Γιακουμιδάκη Ιωάννη και πλήρωμα τους Δίκα Δημήτριο, Σουρλίγκας Μάνο και Τσιλιγιάννη Σπυριδούλα.

· Το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μητρόπουλο Βασίλειο και πλήρωμα τους Σώκο Κωνσταντίνο, Ανταλή Στέφανο, Τουρπτσόγλου Μαρία, Μαρκάκη Ονούφριο, Μαζαράκη Γιώργο και Λαγουδάκη Εμμανουήλ

Estrella

· Το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τους Αριστείδη Κοτόπουλο, Ροβιθάκη Αναστάσιο και Πόταγα Οδυσσέα.

· Το Αλμύρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Ναναδάκη Δημήτριο και πλήρωμα τους Αλιφιεράκη Γιώργο και Αρετάκη Χρήστο.

· Το Κορμοράνος (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Μανιουδάκη Κωνσταντίνο και πλήρωμα τους Αναστασόπουλο Γεώργιο, Λουκάκη Κωνσταντίνο, Περβανά Αθανάσιο και Λειβαδίτη Χριστίνα.

· Το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μαρίνο Σταύρο και πλήρωμα τους Παπαδάκη Γιώργο και Πετράκη Γιώργο.

· Το Ανεμος (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κνιθάκη Γρηγόρη και πλήρωμα τον Κνιθάκη Νικόλαο.

Στον πρώτο αγώνα δυστυχώς δεν τερμάτισε κανένα σκάφος εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου, εξαιτίας της χαμηλής έντασης ανέμων, παρά την αγωνιστική διάθεση των πληρωμάτων.

Την επόμενη μέρα οι μέτριας έντασης άνεμοι από Β-ΒΔ κατεύθυνση, επέτρεψαν στα πληρώματα να αγωνιστούν και να απολαύσουν ένα ωραίο αγώνα.

Η κατάταξη των σκαφών στον δεύτερο αγώνα ήταν η εξής:

1η θέση – Αλμύρα
2η θέση – Αίθρα
3η θέση – Μύρια
4η θέση – Κορμοράνος
5η θέση – Νηρήις
6η θέση – Στέλλα
7η θέση – Ανεμος

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί και συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και ανανεώνει το ραντεβού την καινούργια χρονιά, αφού ευχηθεί υγεία, καλά Χριστούγεννα και η καινούργια χρονιά να μας βρει στη θάλασσα που τόσο μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.
athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Κολύμβηση - Σαχά: «Οι κόποι μου δεν πάνε χαμένοι»

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/12)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics