Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Προσέξτε πώς θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Ταύρος
Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

Δίδυμοι
Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε… Η οικογένεια επίσης σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

Καρκίνος
Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Επικεντρωθείτε στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι απαραίτητο. Μην αφήνετε όμως τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο…

ADVERTISING

Λεών
Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε σήμερα! Τίποτε δεν θα μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά.

Παρθένος
Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Ζυγός
Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Δώστε προτεραιότητα στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων.

Σκορπιός
Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Τοξότης
Όσο και να αισθάνεστε την πίεση του χρόνου, θα πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση σας να βιαστείτε σήμερα. Το να κάνετε βιαστικές κινήσεις κατά την διάρκεια της μέρας σε ζητήματα εργασίας ή σχέσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου από αυτά που θα προσπαθήσετε να επιλύσετε. Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν, αξιολογήστε εκ νέου τα μελλοντικά σας σχέδια και επικαιροποιήστε τα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εναλλακτικά σχέδια στο οπλοστάσιο σας, σε περίπτωση που κάτι δεν εξελιχθεί με τον επιθυμητό τρόπο.

Αιγόκερως
Προσπαθήστε να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη σήμερα ! Θα είναι ασφαλέστερο τόσο για την υγεία, όσο και για την ασφάλεια σας! Απολαύστε το βραδάκι, κατά προτίμηση στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Κατά τα άλλα, απολαύστε την μέρα σας με τους δικούς σας ρυθμούς, χωρίς να καταπιέζεστε. Εάν ασχοληθείτε με αριθμούς, λογιστικές καταστάσεις, κλπ, φροντίστε να τα ρίξε μια καλή ματιά για ενδεχόμενα λάθη…

Υδροχόος
Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς
Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές και μεγάλες χαρές για σας, φίλοι Ιχθείς! Επαγγελματικά ίσως να έφτασε η στιγμή εκείνης της προαγωγής που περιμένατε ή ενδεχομένως να καταφέρετε να βρείτε την τέλεια θέση εργασίας, που για χρόνια ονειρευόσασταν! Και στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, ειδικά για όσους μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι! Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, που θα είναι έτοιμο ψυχικά και αποφασισμένο για σοβαρές δεσμεύσεις! Όπως καταλαβαίνεται, ευκαιρίες σαν και αυτή σπάνια έρχονται…

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη η ευρύτατη σύσκεψη – διαβούλευση θεσμικών και αθλητικών φορέων υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού

 

 

 

 

Σήμερα 24 Φεβρουάριου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics