Breaking News
20 Μαρτίου 2016

Με ένα άλμα στα 16.14 η Βούλα Παπαχρήστου «καθάρισε» το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου του Πόρτλαντ.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια, στη δεύτερη προσγειώθηκε στα 14.15μ., ενώ στην συνέχεια έκανε τέσσερις άκυρες.

Ευτυχώς όμως το δεύτερο άλμα ήταν αρκετό για να ανέβει στο βάθρο της διοργάνωσης.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βενεζουελάνα Γιούλιμαρ Ρόχας, η οποία επίσης είχε μία έγκυρη προσπάθεια (τη δεύτερη της) στα 14.41μ., ενώ τη δεύτερη θέση πήρε η Γερμανίδα Κριστίν Γκίρισχ με 14.30.

Αυτό είναι το 12ο μετάλλιο για την Ελλάδα, μετά από εκείνο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο άλμα επί κοντώ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics