Breaking News
05 Ιουνίου 2022

Νέα διάκριση για τη σκοποβολή: 4η σε παγκόσμιους αγώνες η ΚατζουράκΜια νέα μεγάλη διάκριση έρχεται για την χανιώτικη σκοποβολή, αυτή τη φορά από την Εμμανουέλα Κατζουράκη.

 

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στον Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Πρόκειται για την επόμενη… χανιώτικη επιτυχία μετά από αυτή που κατάφερε πριν από λίγο καιρό στο παγκόσμιο κύπελλο που είχε διεξαχθεί στο Λεονάτο της Ιταλίας ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης, ο οποίος μαζί με τους Μάκη Μίτα και Νίκο Μαυρομμάτη είχαν ανέβει στην 3η θέση του βάθρου, χαρίζοντας έτσι στην Εθνική μας ομάδα μια μεγάλη διάκριση.

Η Κατζουράκη θεωρείται μια εξαιρετική αθλήτρια, αποδεικνύοντας την ικανότητα της με τη διάκριση που κατάφερε στο Μπακού. Είναι πρωταθλήτρια της ΣΚΟΛΕΚ και με μεγάλες φιλοδοξίες ώστε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια διοργάνωση βρίσκονται ακόμα οι Χανιώτες, Μπάμπης Χαλκιαδάκης και Νίκος Φραντζεσκάκης. Επίσης στην αποστολή της Εθνικής περιλαμβάνονται οι Μάκης Μίτας και Νίκος Μαυρομάτης.

Τους αθλητές συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλαβαντάκης
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Δίπλα στην ομάδα του ο τραυματίας Γκιώνης με την προσμονή του τίτλου στην πολωνική λίγκα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics