Breaking News
07 Ιουνίου 2022

Ακόμη πάίρνει λεφτά ο ΟΦΗ από τον Φιγκεϊρέντο .

 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετά την πώληση του έναντι ενός εκ.ευρώ από τον ΟΦΗ σε ομάδα του Ντουμπάι, από εκεί πήγε στην Γκαζιάντεμπσπορ ως δανεικός, και την Δευτέρα (6/6) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Η Γκαζιάντεμπσπορ ανακοίνωσε την μεταγραφή του “Φίγκε” που έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Από την πώληση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο θα βάλει χρήματα στο ταμείο του και ο ΟΦΗ καθώς όταν δόθηκε με μεταγραφή στην Αλ Ουάσλ υπήρχε εντός της συμφωνίας και πρόβλεψη για ποσοστό μεταπώλησης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που θα βάλει ο ΟΦΗ στο ταμείο του πλησιάζει τις 300.000 ευρώ.

Κρισιμη εβδομάδα για Βούρο

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πραξιτέλη Βούρο στην περίπτωση που ο Έλληνας αμυντικός αποχωρήσει φαίνεται να έχει βρει ο ΟΦΗ στο πρόσωπο του 25χρονου διεθνούς Κοσσοβάρου Ιμπραΐμ Ντρέσεβιτς.

Από κει και πέρα στον ΟΦΗ κινούνται για να κλείσουν σύντομα και οι περιπτώσεις των δανεικών Λάμπρου, Φελίπε. Είναι δύσκολες και οι δυο αλλά παραμένουν ανοιχτές, με τον ΟΦΗ να θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές και να περιμένει τις ομάδες τους. Μάλιστα ο ΟΦΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ αντίστοιχα με την ελπίδα πως σύντομα θα ξεκαθαρίσουν οι δυο υποθέσεις ώστε να κινηθεί ανάλογα σε περίπτωση που πάρουν αρνητική τροπή.

ekriti.gr
Διαβάστε επίσης

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στο Nations League

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics