Breaking News
12 Ιουλίου 2022

Ο Παραολυμπιονίκης του Ρίου βρέθηκε στην 1η θέση τόσο στο ακόντιο όσο και στη σφαίρα…

 

 Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο ακόντιο και στη σφαίρα κατέκτησε για άλλη μια χρονιά ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2022 το οποίο φιλοξενήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.
Το απόγευμα του Σαββάτου αγωνίστηκε στον ακοντισμό και με βολή 29,06μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ την Κυριακή το απόγευμα συμμετείχε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας όπου με βολή 7,98 μ. κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία F54.

 «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις βολές που είχαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτω από απρόσμενες καιρικές συνθήκες για την εποχή. Παρά τη βροχή και τον αέρα οι βολές μας ήταν ανοδικές στα μέτρα τους. Η προετοιμασία συνεχίζεται καθώς ακολουθεί μια πολύ σημαντική χρονιά κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», τόνισε με δηλώσεις του ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης και συνέχισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου αλλά και όλο τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μου.»

 Να υπενθυμίσουμε ότι τον Κρητικό ακοντιστή, ΜανώληΣτεφανουδάκη, στηρίζουν:

* SIKA HELLAS ABEE,
*SENTIDO UNIQUE BLUE RESORT
* MINOAN LINES,
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.,
* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.,
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* PROACTIVE Α.Ε. και
* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ “Ανδρέας Γιαννόπουλος”

 Από:Πετρούτσου Μαρία

neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 11/08/2022 [vid]

 

 

 

 

Σπουδαίοι τελικοί ολοκλήρωσαν την πέμπτη αγωνιστική μέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics