Breaking News
22 Μαρτίου 2016

Τα προβλήματα για τους φωτογράφους και τους αθλητές στους μικρούς χώρους των αγωνισμάτων Κλειστού Στίβου είναι γνωστά. Όμως στην περίπτωση του αθλήματος της γυναικείας σφυροβολίας, τα πράγματα... ξέφυγαν λιγάκι.

Το περιστατικό που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός είναι από τα σπάνια που συμβαίνουν στους αθλητικούς χώρους. Η αμερικανίδα σφυροβόλος Kendel Williams έκανε την προσπάθειά της, όμως η τεσσάρων κιλών σφαίρα δεν έπεσε εντός των προβλεπόμενων ορίων αλλά πάνω σε έναν φωτογράφο που βρισκόταν δίπλα στην περιοχή και κατέγραφε την προσπάθειά της.

Πάντως όπως φαίνεται, ο φωτογράφος ήταν ιδιαίτερα τυχερός καθώς η σφαίρα δεν τον τραυμάτισε ούτε τον ίδιο ούτε τον πανάκριβο εξοπλισμό του. Τουλάχιστον την επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο προσεκτικός για το που κάθεται για να πιάσει την είδηση χωρίς να γίνεται ο ίδιος η είδηση.

 

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics