Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2022

Στην Πάτρα θα δώσουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού τους για το 2023 στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας

Αντισφαίρισης. Στο από χρόνια καθιερωμένο όπεν «Ιωάννης Ασημακόπουλος», το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και φέτος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου. Την περίοδο 2021-2022 δεν είχε γίνει, το ένα προβλεπόμενο για τη Νότια Ελλάδα είχε φιλοξενηθεί στο Δερβένι Κορινθίας, όμως ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από το «κάδρο» των αναπτυξιακών και επανεμφανίζεται αυτή τη σεζόν. Τα παιδιά θ’ αγωνιστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», στο Κουκούλι, όπου μόλις την περασμένη Κυριακή 18/12 έγινε το Περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών για την Πελοπόννησο. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, όπως πάντα, είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα 19/12 και θα λήξουν την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 4 το μεσημέρι.

Τη διοργάνωση του ανοιχτού πρωταθλήματος «Ιωάννης Ασημακόπουλος» έχει αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της ομοσπονδίας και στην προκήρυξη περιλαμβάνονται οι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες Νέων ανδρών – Νέων γυναικών, εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων – μίνι παγκορασίδων. Το 1ο αναπτυξιακό για το νέο έτος θα είναι παράλληλα το 4ο από τα συνολικά 6 της φετινής περιόδου κι έχουν προηγηθεί εκείνα του Βόλου, της Αθήνας και της Αλεξανδρούπολης. Η Πάτρα, με την τεράστια παράδοση στο άθλημα, συνηθίζει να πραγματοποιεί τον Ιανουάριο τα τουρνουά του συγκεκριμένου θεσμού κι έτσι θα κάνει την αρχή και για το νέο έτος.

Οι κληρώσεις των γκρουπ θα διενεργηθούν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023. Το παράβολο συμμετοχής είναι στα 25€ για κάθε αθλητή/αθλήτρια με τα ανήλικα αδέλφια να έχουν έκπτωση 50% επί του ποσού του παραβόλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την κλήρωση. Το πρόγραμμα πάντοτε εξαρτάται από τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία και συνολικά. Ο βασικός προγραμματισμός των αγώνων πάντως, προβλέπει έναρξη το Σάββατο 14/01 στις 08.30 και λήξη την Κυριακή 15/01 στις 17.00.

Τα ωράρια των αγώνων θ’ ανακοινωθούν στη σελίδα του πρωταθλήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24 μετά τις κληρώσεις των ομίλων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στη γραμματεία της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΦΟΕπΑ στο τηλέφωνο 2310237108.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 24/12

 

 

 

 

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται τα πάντα στον ΟΦΗ μετά την ήττα

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics