Breaking News
30 Μαΐου 2016

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Γρεβενών ώστε να διοργανωθεί ένα πολύ καλός αγώνας που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ,έλαβε τις καλύτερες κριτικές .


Στην προσπάθεια τους δεν ήταν μόνοι καθώς για να υλοποιηθεί μια παγκόσμια διοργάνωση με υψηλές απαιτήσεις χρειάστηκε η στήριξη όλων τον τοπικών φορέων αλλά και η εθελοντική βοήθεια των μελών της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. , των μελών του Μ.Ο.Γ. και πολλών τοπικών συλλόγων .
Αρωγοί και υποστηρικτές στην προσπάθεια τους ήταν η περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας ,ο Δήμος , το επιμελητήριο ,υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , η Κ.Ε.Δ.Ε., η COSMOTE , η EUROBANK , το MOTOMARKET , πλήθος τοπικών επιχειρήσεων και η τοπική μητρόπολη Γρεβενών που εκτός από οικονομική στήριξη συνέβαλε και με ανθρώπινο δυναμικό. Αλλά εκτός από αυτούς υπήρχαν περισσότεροι από 200 εθελοντές αφανείς ήρωες που βοήθησαν υπό βροχή της δυο πρώτες μέρες στην υλοποίηση του αγώνα .
Οι red rider του Βασίλη Σιαφαρίκα και το Zoom Serie του Κώστα Ρομπόλη χάραξαν και έστησαν τις δυο ειδικές του αγώνα . Η αστυνομία έδωσε την πολύτιμη βοήθεια της όπου χρειάστηκε και πολλά περισσότερα καθώς η αγία τετράς, της ομάδας Δίας μαζί με τον Παναγιώτη Γιώτα χάραξαν ,έστησαν και φύλαξαν της ειδικές διαδρομές του αγώνα συμπληρώνοντας το ψηφιδωτό των χρονομετρημένων ειδικών ,που μαζί με την απλή διαδρομή που σχεδίασε και επιμελήθηκε ο πρόεδρος του Μ.Ο.Γ. Γιάννης Σιούλης (Νούλης ) μάγεψαν τους αναβάτες του παγκοσμίου και τους δημιούργησαν ευχάριστους μπελάδες ψάχνοντας να βρουν πρόσφυση σε μια διαδρομή παράλληλη του ποταμού Βενέτικου .
Όμως δεν ήταν μόνοι ,καθώς μαζί τους πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν το offroad team ,οι δρομείς υγείας, μαθητές από τα τοπικά γυμνάσια και λύκεια , φοιτητές από το Ι.Ε.Κ. και το Τ.Ε.Ι. Γρεβενών, ο γυμναστικός σύλλογος Γρεβενών ,ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών Γιαγκούλεια , η αθλητική ομάδα και ο σύλλογος νέων Ταξιάρχη , ο greveniotis.gr και πολλοί εθελοντές από την πόλη αλλά και από μακρινές περιοχές που ταξίδεψαν για να βοηθήσουν τον αγώνα .
Είχαμε όμως ειδήσεις ,παραλειπόμενα και πρωτιές καθώς η ειδική στ Καλαμίτσι κατέχει δυο πρωτιές σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς είναι η μεγαλύτερη ειδική που έχει σχεδιαστεί σε παγκόσμιο αγώνα και οι περισσότεροι κριτές της, ήταν γυναίκες και νεαρά κορίτσια τοπικών συλλόγων . Ο Κώστας Κόσκινος ήταν ο μεγαλύτερος αναβάτης που δήλωσε συμμετοχή σε κύρια κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος φέτος .
Στον αγώνα των Γρεβενών οι φίλοι του ENDURO είχαν την χαρά να δούνε από κοντά για πρώτη φορά στα ελληνικά χώματα τα νέα μοντέλα των περισσότερων εταιριών .
O Ivan Cervantes δήλωσε ότι η φετινή του χρονιά θα είναι η τελευταία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα . Ο νεαρός Βούλγαρος αναβάτης Teodor Kabakchiev μετά το τέλος του αγώνα έφυγε από τα Γρεβενά ταξιδεύοντας για να συμμετάσχει στο Erzberg Rodeo.
'Οπως και το χωριό Καλαμίτσι που αριθμεί μερικές δεκάδες κατοίκων και μερικών δεκάδων σπιτιών είναι ένας πολύ δημοφιλείς προορισμός για τους κατοίκους των Γρεβενών έχοντας εξοχικά και χωράφια που αποφάσισαν να τα επισκεφτούν το Σαββατοκύριακο του αγώνα και δεν θέλησαν να στηρίξουν οικονομικά των αγώνα .
http://greveniotis.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics