Breaking News
11 Ιουλίου 2016

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση έκανε η Βαρβάρα Φίλιου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, κατακτώντας την 7η θέση στο στεφάνι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καζάν.

«Πρόβα» για Ρίο με 7η θέση στο Παγκόσμιο η Φίλιου


Με την κατάκτηση της 7ης θέσης στον τελικό του στεφανιού ολοκλήρωσε η Βαρβάρα Φίλιου την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία της στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Καζάν (8-10 Ιουλίου), όπου πραγματοποίησε την τελική πρόβα της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού έθελξε για άλλη μια φορά και συγκέντρωσε 17,700 βαθμούς στον τελικό του στεφανιού, όπου κατέλαβε την 7η θέση μεταξύ των οκτώ φιναλίστ, έχοντας απέναντί της τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, ακριβώς έξι εβδομάδες πριν αναμετρηθεί εκ νέου μαζί τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Φίλιου ανέβηκε έτσι ένα σκαλοπάτι συγκριτικά με τον προκριματικό της Παρασκευής (08/07), στον οποίο είχε πάρει την 8η προνομιούχο θέση στο στεφάνι, με μία ακόμα υψηλότερη βαθμολογία (17,950 β.).

Νικήτρια στον τελικό του στεφανιού αναδείχθηκε η Ρωσίδα Γιάνα Κουντριάβτσεβα (19,200 β.), με 2η την Κορεάτισσα Σον Γέον Τζάε (18,600 β.) και 3η την επίσης Ρωσίδα Μαργαρίτα Μαμούν (18,500 β.).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics