Breaking News
16 Αυγούστου 2016

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Λευτέρης Πετρούνιας για την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, που συνοδεύτηκε από την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.


Τον Έλληνα Ολυμπιονίκη είχε προλάβει να συγχαρεί ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, δευτερόλεπτα πριν αναδειχθεί και επίσημα ως ο κορυφαίος του αγωνίσματος. Ο πολύπειρος Μπαχ ήταν στο γυμναστήριο του αγώνα και είχε καταλάβει...
«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα! Σε κάθε δήλωσή μου μέχρι τώρα έλεγα “πάμε Ελλάδα”, γιατί έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει. Κι εδώ αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος στο Ρίο» δήλωσε ο Μανιάτης στην καταγωγή γυμναστής στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Για μένα είναι ό, τι σημαντικότερο να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στον πατέρα μου, στον προπονητή μου και στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Πετρούνιας.
Όσο για το «μυστικό» της επιτυχίας; «Δεν υπάρχει μυστικό, έχουμε δουλέψει πολύ. Κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και λίγη τύχη. Δεν είχα τραυματισμούς μετά το Ευρωπαϊκό και είχα τον χρόνο να φορμαριστώ ασταμάτητα», απάντησε.
Στη διάρκεια του αγώνα «φυσικά είχα αγωνία, αλλά είχα κλειδώσει στο μυαλό μου μια εκτέλεση που έγινε όπως ακριβώς ήθελα. Είχα κλειδώσει στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο βαθμό και τον πήρα. Μόλις είδα την βαθμολογία, κατάλαβα ότι έχω πολλές πιθανότητες να κερδίσω».
Για τα συγχαρητήρια από τον Τόμας Μπαχ, πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας του Βραζιλιάνου Ζανέτι, ο Πετρούνιας εξήγησε ότι «υπήρχαν κάποια λάθη στην εκτέλεση του Βραζιλιάνου και καταλάβαμε ότι έχασε. Έπρεπε να φτάσει σε μια βαθμολογία που δεν έχει πάρει ποτέ του, ενώ εγώ το είχα κάνει ξανά. Ο Μπαχ με ρώτησε αν η χαρά είναι η ίδια, όπως όταν ήμουν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος. Φυσικά, του απάντησα "ναι"».
Από εδώ και πέρα λοιπόν; «Εύχομαι να υπάρχει υγεία, να ξεκουραστώ στις διακοπές που ακολουθούν και να ξεκινήσει μια νέα τετραετία, που να είμαι πρωταγωνιστής. Δεν θα πω να έχω καλύτερα αποτελέσματα, αλλά να επαναλάβω αυτά που ήδη έχω κάνει. Κατά τη γνώμη μου, καλός αθλητής είναι αυτός που έχει διάρκεια».

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics