Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2016

Έπρεπε να φτάσει στο τέλος της φετινής περιόδου στον ανοιχτό στίβο για να δείξει τις μεγάλες δυνατότητές του ο Κώστας Φιλιππίδης.


Στον τελευταίο αγώνα του πριν ξεκινήσει τον κλειστό, ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατάκτησε την πρώτη θέση στο Challenge του Βερολίνου, με επίδοση 5,72 μέτρα.

Ο Φιλιππίδης ξεπέρασε το ύψος με την πρώτη προσπάθεια, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή του, ενώ στη συνέχεια απέτυχε στα 5,80 μ.
Νωρίτερα, είχε υπερβεί με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,42 και 5,52 μέτρα και με την τρίτη τα 5,62, αφήνοντας δεύτερο τον Βραζιλιάνο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Ρίο, Τιάγκο Μπραζ, που επίσης πέρασε τα 5,72 μέτρα, αλλά με την τρίτη προσπάθεια.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics