Breaking News
03 Οκτωβρίου 2016

Η Αντζελίκ Κέρμπερ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στον 1ο γύρο του Open του Πεκίνου και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε εύκολα την Κατερίνα Σινιάκοβα από την Τσεχία με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά.    
    Μεγάλη απούσα από το τουρνουά είναι η Σερένα Γουίλιαμς, εξαιτίας του τραυματισμού της στον ώμο. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στοχεύει να επιστρέψει στη Σιγκαπούρη, για το WTA Finals. Στο μεταξύ, η αδερφή της Σερένα, η Βένους Γουίλιαμς αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του τουρνουά στην πρωτεύουσα της Κίνας, από την Κινέζα, Σουάι Πενγκ με 7-5 και 6-1.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics