Breaking News
12 Οκτωβρίου 2016

Ο Νικ Κύργιος κατέκτησε το σημαντικότερο τρόπαιο της (έως τώρα) καριέρας του, καθώς κατέκτησε το Open στο Τόκιο, ξεκίνησε με νίκη και στο τουρνουά της Σανγκάης στην Κίνα, αλλά δεν τα κατάφερε στο 2ο γύρο. 

 

 Συγκεκριμένα ο Γερμανός, Μίσα Σβέρεφ, που θεωρείται από τους ειδικούς τους αθλήματος ως το νέο μεγάλο ταλέντο, νίκησε τον 21χρονο Ελληνοαυστραλό, Νο. 14 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3 και 6-1, μόλις σε 48 λεπτά.

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΒΑΒΡΙΝΚΑ

O Σταν Βαβρίνκα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε με 2-0 σετ, (6-3 και 6-4), τον Βρετανό, Κάιλ Εντμουντ, στο 2ο γύρο του τουρνουά της Σανγκάης και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του φημισμένου κινεζικού τουρνουά. Ο 31χρονος Ελβετός, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, που πριν από λίγο καιρό είχε κατακτήσει το «US Open», έχει πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμους τελικούς Grand Slam, μετά και τις επιτυχίες του σε Αυστραλία και Ρολάν Γκαρός τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ είναι αήττητος σε έντεκα σερί αγώνες τίτλου.

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics