Breaking News
30 Οκτωβρίου 2016

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα το ντεμπούτο της στο WTA Finals που ολοκληρώθηκε στη Σιγκαπούρη, καθώς η τενίστρια από τη Σλοβακία (Νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε 6-3, 6-4 στον τελικό της διοργάνωσης τη Γερμανίδα Νο 1 στον κόσμο, Ανζελίκ Κέρμπερ.

Η Τσιμπούλκοβα έχασε τους πρώτους δύο αγώνες της στους ομίλους του WTA Finals, ωστόσο νίκησε τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ και πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς. Με τη σημερινή επικράτησή της στον τελικό «ισοφάρισε» το επίτευγμα της Πολωνής νικήτριας του 2015, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, η οποία κατέκτησε τον τίτλο έχοντας ρεκόρ 1 νίκη-2 ήττες στον όμιλο. Η Τσιμπούλκοβα γνώρισε την πρώτη ήττα της στο εφετινό τουρνουά από την Κέρμπερ, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στο Αυστραλιανό και το U.S. Open του 2016, ωστόσο η Σλοβάκα κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση της Γερμανίδας στον τελικό και να σημειώσει τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της.


Το πλήρες τηλεγράφημα του Δημήτρη Κοντογεώργου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics