Breaking News
06 Απριλίου 2017

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε κόντρα στη Λετονή, Γέλενα Οσταπένκο αλλά ηττήθηκε με 6-2, 4-6, 6-2 και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Charleston.


Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην τεράστια νίκη της απέναντι στη Λάουρα Ντέιβις και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Charleston. Η 21χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε με 6-2, 4-6, 6-2 από την Γέλενα Οσταπένκο και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Η Λετονή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πήρε εύκολα τα πρώτα τρία game και με όπλο της το γρήγορο 3-0 έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη παρουσίασε ένα σαφέστατα καλύτερο πρόσωπο και κάνοντας break προηγήθηκε με 3-1. Η Οσταπένκο έφερε γρήγορα το σετ στα ίσα με την 21χρονη Ελληνίδα να απαντά αμέσως και να φτάνει στο 5-3! Η Οσταπένκο με break μείωσε σε 5-4, αλλά και πάλι η Σάκκαρη έκανε νέο break για να κάνει το 1-1 στα σετ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο σετ, η Οσταπένκο προηγήθηκε με 4-0 game και τελικά κατέκτησε το σετ με 6-2.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics