Breaking News
18 Ιουνίου 2017

Η Εθνική Ομάδα τένις γυναικών στο Κισινάου της Μολδαβίας επικράτησε με 2-0, στον τελευταίο αγώνα της με την Φινλανδία και ανεβαίνει κατηγορία στο FEDERATION CUP (FED CUP).

 

Από του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Europe/Africa Zone-Group II.
Στην διοργάνωση πήραν μέρος 15 χώρες και τα δύο πολύτιμα εισιτήρια πήραν η Ελλάδα και η διοργανώτρια Μολδαβία.
Στο πρώτο ματς, η Ελένη Κορδολαίμη νίκησε με 2-0 σετ (6-0, 6-4) την Oona Orpana και στο δεύτερο ματς νίκησε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου με 2-0 σετ (7-5, 6-1) την Pila Suomalainen.
Στην Εθνική Ομάδα συμμετέχουν οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη και Δανάη Πετρουλά με Εθνικό προπονητή τον Τάσο Μπαβέλα.
Αμέσως με τη λήξη του αγώνα, ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς επικοινώνησε με τον Τάσο Μπαβέλα και έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Τάσος Μπαβέλας περιχαρής ευχαρίστησε τις αθλήτριες και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι και του χρόνου η Εθνική Ομάδα γυναικών θα ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics