Breaking News
17 Ιουλίου 2017

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα επικράτησε με 7-5, 6-0 της Βένους Γουίλιαμς στον τελικό του μονού γυναικών και κατέκτησε το δεύτερο grand slam της καριέρας της.


Μόλις 77 λεπτά χρειάστηκε η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα για να κάμψει την αντίσταση της Βένους Γουίλιαμς στον τελικό του μονού γυναικών στο Γουίμπλεντον. Η Ισπανίδα τενίστρια έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε με 7-5, 6-0 της Αμερικανίδας.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο σετ και μάλιστα η Γουίλιαμς είχε την ευκαιρία να το κατακτήσει, ούσα μπροστά με 5-4 games. Το νο14 της κατάταξης κατάφερε να σώσει το set point, αλλά όχι μόνο αυτό. Από εκείνο το game έκανε ένα απίθανο σερί και δεν κοίταξε ξανά την 37χρονη πρωταθλήτρια.

pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics