Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ισπανός τενίστας πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του, κατακτώντας, για τρίτη φορά στην καριέρα του, το US OPEN

 

Με μια πειστική και πανάξια νίκη επί του Κέβιν Άντερσον στον τελικό του USOpen, ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε το 16ο GrandSlamτίτλο της καριέρας του, αποδεικνύοντας πόσο τεράστιος τενίστας είναι στα 31 του.

Ο Ισπανός επικράτησε 6-3, 6-3, 6-4 του, πρωτάρη σε τελικούς, Άντερσον. Αν και δυσκολεύτηκε λίγο να κάνει το πρώτο break, δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα στο μεγαλύτερο όπλο του Νοτιοαφρικανού, το σερβίς, και διαβάζοντάς το άψογα, έμπαινε σε διαδικασία ράλι με τον αντίπαλό του, στην οποία έβγαινε, στην πλεινότητα των περιπτώσεων, νικητής.

Προϊόντος του ματς ήταν ολοένα και περισσότερο κυριαρχικός και με άψογη στρατηγική, ελάχιστα λάθη και ακόμα ένα σεμιναριακό διάβασμα αγώνα, δεν άφησε καθόλου περιθώρια στον Αντερσον για να διεκδικήσει ούτε καν ένα σετ...

Δεν τον άφησε επίσης να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία για break στο δικό του σερβίς, δείγμα του πόσο πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι έχει πλέον, και με τρία πειστικά και ποιοτικά εκ μέρους του σετ, κατέκτησε το πιο "άκοπο" Αμερικανικό Όπεν της καριέρας του στο οποίο έχασε μόλις 3 σετ και έπαιξε μόνο με τενίστες εκτός του Τοπ20.

30 winners και 11 αβίαστα λάθη έγραψε η αψεγάδιαστη στατιστική του Ράφα που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έλεγε μόνο την αλήθεια!

Αυτός ήταν ο πέμπτος τίτλος του Ναδάλ στη χρονιά (Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Ρολάν Γκαρός) και ο πρώτος εκτός χώματος (συμμετείχε και σε τρεις τελικούς-Αυστραλιανό-Ακαπούλκο-Μαϊάμι) που θεμελιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία του στο Νο1 του κόσμου τουλάχιστον για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, στο οποίο έχει και ελάχιστους πόντους να υπερασπιστεί.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics