Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2017

Την 8η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε σήμερα (17/9) στην Μάλτα κατέλαβε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων.

 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε απο την Κροατία με 8-7 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 3 νίκες και ισάριθμες ήττες (η μια απο αυτές στην διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα με την Σερβία) στην διοργάνωση.

Το παιχνίδι απέναντι στους Κροάτες άρχισε καλά (προηγήθηκε η Ελλάδα με 1-0 με γκολ του Γραμματικού) αλλα συνεχίστηκε άσχημα. Οι αντίπαλοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, τον οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος (προηγήθηκαν με 8-4, πριν οι Έλληνες μειώσουν στα τελευταία λεπτά με τρία διαδοχικά γκολ).

"Ήταν μια απο τις περιορισμένες συμμετοχές αυτών των παιδιών σε υψηλό επίπεδο. Ήρθαν στην Μάλτα με ελάχιστες παραστάσεις απο σπουδαίες διοργανώσεις" ήταν οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος είχε επίσης προ ημερών υποστηρίξει ότι οι διάφορες των ομάδων στην διοργάνωση ήταν μικρές (είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρωσία που έχασε με 9-7 απο την ελληνική ομάδα διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο του πρωταθλήματος ).

Τα γκολ της Εθνικής στον αγώνα με την Κροατία πέτυχαν οι Γωνιωτάκης 2, Αλαμάνος, Τσιστράκης , Γραμματικός, Πάτερος και Παπανικολάου.

Τα οκτάλεπτα ήταν: 1-3,0-1,2-3,4-1.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics