Breaking News
30 Οκτωβρίου 2017

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε ως τη βρύση, αλλά νερό δεν ήπιε καθώς ηττήθηκε στον τελικό του Challenger της Βρέστης από τον 18χρονο Γάλλο Κορεντάν Μουτέ με 0-2 (2-6, 6-7).


Για να φτάσει ως το τελευταίο παιχνίδι του Open Brest Arena, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε νικήσει στον ημιτελικό με 2-0 τον Ρουμάνο Μάριους Κόπιλ.
Ο Τσιτσιπάς μετρούσε πριν τον τελικό νίκες στους 10 από τους τελευταίους 11 αγώνες του, όμως παρά την ήττα του έχει ήδη εξασφαλίσει με την πορεία του στη διοργάνωση την πρώτη είσοδο της καριέρας του στο Top-90 της ATP.
Να σημειωθεί, κι αυτό δεν περιποιεί τιμή για το κοινό που αποδείχθηκε οπαδικό και διόλου φίλαθλο, πως ο 19χρονος αθλητής ήταν εξαρχής αντιμέτωπος με μια εχθρική ατμόσφαιρα από το κοινό της Βρέστης, που αποδείχθηκε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη διοργάνωση.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics