Breaking News
03 Ιανουαρίου 2018

Φοβερή είναι η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Ντόχα αφού το εμπόδιο του Ρισάρ Γκασκέ αποδείχτηκε εύκολο για τον Έλληνα. Ο 19χρονος τενίστας επιβλήθηκε εύκολα επί του Γάλλου με 6-3, 6-4 και πέρασε στον τρίτο γύρο.

 

Με μεγάλο του όπλο το σερβίς το οποίο δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Γκακσκέ ο Τσιτσιπάς είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση παρά το γεγονός ότι έπαιζε απέναντι σε έναν αντίπαλο εγνωσμένης αξίας.

Ο Γκασκέ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι το Νο14. Σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν ο Τσιτσιπάς όποτε ανέβηκε στο φιλέ τελείωσε τις φάσεις και πήρε έτσι πολλούς εύκολους πόντους.

Στον επόμενο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ. Ακόμα ένα μεγάλο εμπόδιο, χωρίς όμως να μοιάζει απροσπέλαστο.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics