Breaking News
15 Ιανουαρίου 2018

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησαν νωρίς, συγκεκριμένα δε από τον πρώτο γύρο, το Australian Open, που ξεκίνησε στη Μελβούρνη.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε εξ ορισμού δύσκολη αποστολή απέναντι στην Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα, νούμερο 12 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά πάλεψε πολύ πριν υποκύψει με 1-2 (2-6, 7-6, 4-6).


Ο Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, ηττήθηκε από τον 18χρονο Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα στον κόσμο, με 0-3 (1-6, 3-6, 6-7).

Η πρώτη έκπληξη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ωστόσο, ήταν ο αποκλεισμός της Βένους Γουίλιαμς. Η 37χρονη Αμερικανίδα, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε 0-2 (3-6, 5-7) από την 20χρονη Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία, Νο 78).

Έτσι, για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια το τουρνουά της Μελβούρνης έμεινε τόσο νωρίς χωρίς καμία από τις αδελφές Γουίλιαμς, καθώς η Σερένα είχε ήδη αποσύρει τη συμμετοχή της.

Αντίθετα, το νούμερο 1 του κόσμου στους Άνδρες, Ράφα Ναδάλ, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στον πρώτο γύρο, απέναντι στον Δομινικανό Βίκτορ Εστρέλα Μπούργκος.

Ο Ισπανός έκανε... προπόνηση απέναντι στον αντίπαλό του, όπως μαρτυρά το τελικό 3-0 (6-1, 6-1, 6-1) ύστερα από περίπου μόλις μία ώρα αγώνα! Στο δεύτερο γύρο ο Ναδάλ θα βρει στο διάβα του τον Αργεντινό Λεονάρντο Μάγιερ.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics