Breaking News
21 Μαρτίου 2018

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με το δεξί στο Open του Μαϊάμι, στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς νίκησε την Αλεξάντρα Κρούνιτς με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σε κυρίως ταμπλό στη σπουδαία διοργάνωση του Μαϊάμι. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με 7-5, 6-1, έπειτα από 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα. Στον 2ο γύρο, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Σάκκαρη, Νο 52 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει την Aνέτ Κονταβέιτ.

Νίκη του Κοκκινάκη και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό
Ο Θανάσης Κοκκινάκης βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων, και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Open του Μαϊάμι. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 175 της παγκόσμιας κατάταξης και χρειάστηκε wild card για να αγωνιστεί στα προκριματικά του δεύτερου Masters της χρονιάς, νίκησε στο 2ο γύρο των προκριματικών τον Ιάπωνα, Τάρο Ντάνιελ, με 7-5 και 7-5 και εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics