Breaking News
10 Απριλίου 2018

Η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της, η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση και είναι πλέον 48η στον κόσμο με 1117 βαθμούς. Παραμένει στο Νο1 η Σιμόνα Χάλεπ.



Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης, μια θέση που είναι η υψηλότερη που έχει πάρει μέχρι τώρα στην καριέρα της. Χθες (9/4), η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε μια θέση και είναι πλέον 48η στον κόσμο με 1117 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε δύο θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 183 του κόσμου με 318 βαθμούς. Επιπλέον, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα του κόσμου, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics