Breaking News
09 Μαΐου 2018

Aφιέρωμα και συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά φιλοξενεί η ιστοσελίδα tennis.com, λόγω της εντυπωσιακής παρουσίας του τον τελευταίο καιρό, ειδικά στα τουρνουά της Βαρκελώνης και του Εστορίλ, που τον εκτόξευσαν στην 40ή θέση της ATP.

 

«Ο 19χρονος Ελληνας είναι ένας ταχέως αναδυόμενος τενίστας, με μια σαφή εικόνα του ποιος είναι, τι θέλει και πού πηγαίνει», υπογραμμίζεται στο αφιέρωμα της ιστοσελίδας. Στις δηλώσεις του, ο Τσιτσιπάς επισήμανε ότι «αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώ τα μπλε και λευκά χρώματα της σημαίας μου. Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος που μπορώ να κάνω κάτι καλό για τη χώρα μου. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι ο καθένας μπορεί να γίνει καλός παίκτης του τένις, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην αναμέτρησή του με τον Ράφαελ Ναδάλ, στον τελικό του Open της Βαρκελώνης: «Στην Ελλάδα η συνάντησή μου στον τελικό με τον Ναδάλ έγινε κάτι σαν viral. Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν γι 'αυτό και είχα πολλές συνεντεύξεις που έκανα στα μεγάλα MME στην Ελλάδα. Υπήρχαν μερικοί πολιτικοί που μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ημουν πολύ χαρούμενος που γνώρισα τόση προσοχή. Μου δίνει ένα κίνητρο να πάω ακόμη καλύτερα στο μέλλον, και να γίνω ακόμα πιο δημοφιλής. Ελπίζω να εμπνεύσω περισσότερους ανθρώπους να παίξουν τένις στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics