Breaking News
18 Μαΐου 2018

Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδείχθηκε για την Μαρία Σάκκαρη η Αντζελίκ Κέρμπερ.

 

Η 30χρονη Γερμανίδα, πέρυσι νο 1 στον κόσμο και τώρα νο 12, νίκησε εύκολα στον Γ’ γύρο του όπεν της Ρώμης την 22χρονη Ελληνίδα με 6-1, 6-1 και σε λιγότερο από μία ώρα (57 λεπτά) την απέκλεισε από τη προημιτελικά του τουρνουά. Εκεί η Κέρμπερ θα αντιμετωπίσει στην 23χρονη Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα, νο 4 του κόσμου.

Η Σάκκαρη εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένη από την χτεσινή υπερπροσπάθεια και ουσιαστικά δεν πρόβαλε καμία αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα. Όμως, η ήττα αυτή δεν «σβήνει» με τίποτα την επιτυχία που σημείωσε στον Β’ γύρο, με την μεγαλύτερη νίκη στη μέχρι τώρα καριέρα της, αυτή με 3-6, 6-3, 7-5 επί της Τσέχας Καρολίνα Πλίσκοβα, νο 5 στον κόσμο, και που θα την βάλει για πρώτη φορά μέσα στο «top-40» της παγκόσμιας κατάταξης.

Άλλωστε, και στον Α’ γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε πετύχει μια σπουδαία νίκη και πρόκριση, απέναντι σε τενίστρια του «top-20», την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς, νο 15 στον κόσμο.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics