Breaking News
24 Μαΐου 2018

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επιβλήθηκε με 2-1 επί της Σοφία Ζουκ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ρολάν Γκαρός.


Μετά από έναν αγώνα που ξεκίνησε την Τρίτη, αλλά ολοκληρώθηκε την Τετάρτη λόγω βροχής, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ρολάν Γκαρός αφού επιβλήθηκε με 6-1, 1-6, 7-6 (6) επί της Σοφία Ζουκ.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Ελληνίδα αθλήτρια η οποία κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλήτριες πρόλαβαν να παίξουν μόλις τρία game αφού στο 2-1 υπέρ της Ζουκ αποφασίστηκε να διακοπεί ο αγώνας λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Έτσι, την Τετάρτη (23/5) οι δύο αθλήτριες μπήκαν ξανά στο κορτ με τη ιδιαίτερα ταλαντούχα 18χρονη Ρωσίδα να κατακτά τα επόμενα τέσσερα game και να φτάνει στην ισοφάριση με 6-1, 1-6.

Η Ζουκ συνέχισε εντυπωσιακά και στο τρίτο σετ και έφτασε ένα game μακριά από την πρόκριση αφού προηγήθηκε με 5-2! Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου όχι μόνο κατάφερε να αντιδράσει, αλλά και να πάρει μία σπουδαία πρόκριση.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Άννα Καλίνσκαγια επίσης από τη Ρωσία.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics