Breaking News
04 Ιουνίου 2018

Ο βασιλιάς του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ συνεχίζει στο αγαπημένο του Major και προχωρά στα προημιτελικά. Ο κάτοχος 11 τίτλων στο Roland Garros ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γερμανού Μαξιμίλιαν Μέρτερερ με 3-0 σετ και έφτασε τις 900 νίκες στην καριέρα του. Ο Ισπανός ακόμα να χάσει σετ στην πορεία του μέχρι τα προημιτελικά.

 

Ο 10 φορές πρωταθλητής στην Γαλλία έφτασε για 12η φορά στα προημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά ισοφαρίζοντας το ρεκορ του Νόβακ Τζόκοβιτς.
Επόμενο εμπόδιο για τον Ισπανό, ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν, (Νούμερο 11 στο κυρίως ταμπλό) που για πρώτη του φορά προκρίνεται στους 8 στην στο Major του Παρισιού και αποκλείοντας τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics