Breaking News
15 Ιουλίου 2018

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο προσκήνιο… Μετά την μέτρια παρουσία του λόγω τραυματισμών την τελευταία περίπου διετία, ο Σέρβος άσος κατάκτησε τον τίτλο στο Γουίμπλεντον, για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Στον τελικό ο «Νόλε» νίκησε εύκολα με 3-0 (6-2, 6-2, 7-6) τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον.

 

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη του στον ημιτελικό απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, που ουσιαστικά ήταν ο… τελικός της διοργάνωσης, ο Τζόκοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στα πρώτα δύο σετ και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο από τον κουρασμένο Αντερσον, φτάνοντας εύκολα στον 13ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του.

Ύστερα από μια μακρά περίοδο κάμψης και αμφισβήτησης, ο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έπεισε με τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο ότι επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο που μας είχε συνηθίσει για τόσα χρόνια και τον κατέταξε μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Ο Σέρβος μετρά πια έξι τίτλους στη Μελβούρνη, τέσσερις στο Λονδίνο, δύοστη Νέα Υόρκη κι έναν στο Παρίσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics