Breaking News
12 Αυγούστου 2018

Σε αντίθεση με τον Σάσα Ζβέρεφ, ο Κέβιν Άντερσον... έβγαλε το καπέλο στον Στέφανο Τσιτσιπά παρά την πίκρα από την ήττα στα ημιτελικά του Rogers Cup.

 


«Έκανα ό,τι μπορούσα», είπε ο φετινός φιναλίστ του Wimbledon, που στα 32 του χρόνια δεν έχει παίξει ακόμα σε τελικό Masters. «Νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλό τένις, ειδικά στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είχα μερικά μπρέικ πόιντς στο τέλος του δεύτερου σετ, είχα και στο τρίτο. Και εκίνος δεν έχασε εκεί ούτε ένα πρώτο σερβίς. Έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το σημείο. Και σε αυτό το ένα ματς πόιντ έβγαλε ένα εκπληκτικό crosscourt backhand».


Ο Άντερσον, όπως και... όλος ο κόσμος, έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη του Στέφανου. «Είναι φοβερή η προσπάθειά του. Νομίζω ότι είναι ο πρώτος παίκτης που κερδίζει τέσσερις Top 10 παίκτες από το 1999. Δείχνει την αξία του, έχει κάνει τεράστια βήματα αυτή την εβδομάδα. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics