Breaking News
16 Αυγούστου 2018

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Σινσινάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1,6-3 από την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ στο 2ο γύρο του τουρνουά.

 

Ο αγώνας , που είχε διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά, διακόπηκε στο 4-1 game του εναρκτήριου σετ λόγω βροχής. Η Κονταβειτ στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κίκι Μπερτένς η οποία είχε πάρει το 1ο σετ 6-4, όταν η Καρολίν Βοζνιάκι αποφάσισε να εγκαταλείψει το ματς.

Μεγάλο ντέρμπι, όπως αναμενόταν άλλωστε, έγινε ανάμεσα στην Αντζελίκ Κέρμπερ και την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, με νικήτρια την Γερμανίδα (4-6,7-5,6-4), μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά. Η Κέρμπερ θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις, μετά και την άνετη επικράτηση της Αμερικανίδας επί της Καμίλα Τζιόρτζι με 6-2, 6-2.

Η Σλόαν Στίβενς νίκησε 6-3,6-2 την Τατιάνα Μαρία και θα τεθεί αντιμέτωπη με την βελγίδα Ελισέ Μερτένς, ενώ η Μερτένς κέρδισε 3-6, 6-2, 7-6(1) την Σουηδέζα, Ρεμπέκα Πέτερσον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics