Breaking News
28 Οκτωβρίου 2018

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από το twitter του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προς ένα κοριτσάκι κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μεντβέντεβ.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του χθεσινού προημιτελικού με τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεβ στο Open της Βασιλείας ξέσπασε σε ένα κοριτσάκι στην προσπάθεια του να βγάλει τη ρακέτα του από το κάλυμμά της.

Ο Τσιτσιπάς έκανε μία άκομψη κίνηση, τραβώντας την απότομα. Η κίνηση αυτή έγινε viral στα social media και η εικόνα του Έλληνα τενίστα στο παρακάτω video δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή...

Λίγη ώρα αργότερα ο Έλληνας τενίστας έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Αναλυτικά το μήνυμα του στο twitter: "Συμφωνώ ότι ήταν απαράδεκτο. Δεν είχα κάνει εναντίον του παιδιού. Ήθελα απλά τη ρακέτα μου για να παίξω. Τίποτα περισσότερο από αυτό. Ζητώ συγνώμη για τη συμπεριφορά μου".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics