Breaking News
08 Νοεμβρίου 2018

Ο 20χρόνος τενίστας θέλει να συναντήσει τον Δαλάι Λάμα και ονειρεύεται να κερδίσει το Wimbledon.

 


Στα 20 του χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχει καταφέρει πολλά. Είναι στο Νο15 στον κόσμο, είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τένις, έχει κερδίσει τον Τζόκοβιτς αλλά και τουρνουά ATP. Πολλά για έναν αθλητή γεννημένο το 1998.

Ο Τσιτσιπάς που αυτές τις ημέρες δίνει... ρέστα στο Next Gen ATP Finals στο Μιλάνο, μιλώντας στην ιστοσελίδα tennisworldusa.org αποκάλυψε πως δεν πήγε για να δει αγώνα στο Σαν Σίρο αλλά για να διεκδικήσει τον τίτλο ενώ μίλησε και για τα όνειρα του.

Μια συνάντηση με τον Δαλάι Λάμα θα ήταν το ιδεατό για τον νεαρό Έλληνα ο οποίος έχει ως μεγάλο όνειρο να κατακτήσει το Wimbledon. Δηλώνει επίσης πως δεν είναι σε σχέση, πως θέλει να συνεργαστεί με τον Πιτ Σάμπρας, αλλά το βλέπει και δύσκολο, ενώ ψηφίζει Κέρκυρα για τις διακοπές του. Φυσικά γι' άλλη μια φορά δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ρότζερ Φέντερερ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics