Breaking News
18 Νοεμβρίου 2018

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πραγματοποιώντας απίστευτη εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 και κατέκτησε το ATP Finals κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.



Το δέκατο τίτλο της καριέρας του σε ηλικία μόλις 21 ετών κατέκτησε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Μόνο, που αυτός που πανηγύρισε στο Λονδίνο είναι δεδομένο πως θα του μείνει βαθιά χαραγμένος στο μυαλό για πολλά χρόνια. Ο Γερμανός τενίστας επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 και κατέκτησε το ATP Finals κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ζβέρεφ έκανε σχεδόν ένα τέλειο παιχνίδι και έγινε ο νεότερος πρωταθλητής του ATP Finals στην τελευταία δεκαετία.

Από την άλλη ο Νόβακ Τζόκοβιτς από τα μέσα του πρώτου σετ και έπειτα δεν μπόρεσε να πιάσει τα στάνταρ των προηγούμενων αναμετρήσεων και δίκαια ηττήθηκε από τον αντίπαλο του.

Στα του αγώνα οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 4-4 του πρώτου σετ. Τότε ο Ζβέρεω έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να πάρει το πρώτο σετ με 6-4 μετά από 39 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ με τρία διαδοχικά break. Πρώτος άνοιξε το χορό ο Ζβέρεφ, ακολούθησε ο Τζόκοβιτς, για να απαντήσει και πάλι ο Γερμανός ο οποίος στη συνέχεια κράτησε το σερβίς τους για να προηγηθεί με 3-1. Με αυτό το προβάδισμα ο σπουδαίος 21χρονος τενίστας είχε το ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στον Σέρβο που δεν του έβγαινε τίποτα και έφτασε με ένα ακόμα break στο τελικό 6-3 και ταυτόχρονα στην κατάκτηση του ATP Finals.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics