Breaking News
20 Νοεμβρίου 2018

Ο Κύπριος Ιστιοπλόος, Παναγιώτης Ιορδάνου, παραχώρησε το σκάφος του στον Τούρκο, Αλικιάν Καϊνάρ, για να συμμετάσχει σε ιστιοδρομία και εκείνος τον ευχαρίστησε δωρίζοντάς του ένα πανί.



Αντάξια του ονόματος των αθλητών ήταν η τελετή λήξης του μεγάλου διεθνή αγώνα «2018 Winter Series». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, πρεσβευτές, υποπρεσβευτές, πρόξενοι και επιτετραμμένοι των χωρών που εκπροσωπήθηκαν στον αγώνα (απουσίασαν Γερμανία, Νορβηγία και Δανία), Ελληνες διεθνείς αθλητές άλλων κλάσεων, παράγοντες ομίλων και αρκετοί άλλοι επίσημοι.

Ξεχωριστή στιγμή στην τελετή λήξης ήταν η κίνηση του Τούρκου Αλικιάν Καϊνάρ να δωρίσει στον Παναγιώτη Ιορδάνου ένα πανί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το σκάφος που του πρόσφερε ο Κύπριος στην 6η ιστιοδρομία επειδή το δικό του έπαθε ζημιά στο άλμπουρο. Γι΄αυτή την σπάνια ενέργεια ο Ιορδάνου τιμήθηκε από την ΕΙΟ, ενώ η ομοσπονδία μαζί με τον υφυπουργό αθλητισμού θα τον προτείνουν στην ΔΟΕ για να του απονεμηθεί το ειδικό βραβείο Fair Play!

Ο κ. Βασιλειάδης μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τους αθλητές, τον αγώνα και την τεράστια προσπάθεια της ΕΙΟ να αναπτύξει το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» με ελάχιστα χρήματα. Τόνισε, μάλιστα, ότι αν ερωτηθεί στο μέλλον ποιο από τα έργα που έκανε η, συνέβαλε ως υφυπουργός έχει τη μεγαλύτερη σημασία, θα αναφερθεί στη δημιουργία του «Ιστιοπλοϊκού Κέντρου» στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας.

Υπερήφανος δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΙΟ Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την μεγάλη βοήθειά του, αλλά και τον Αιμίλιο Παπαθανασίου, που ήταν η ψυχή του αγώνα. Αυτός, άλλωστε, ήταν ο μαγνήτης που τράβηξε τους κορυφαίους ιστιοπλόους των ΦΙΝΝ να έρθουν στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος αυτός Ελληνας αθλητής προσφέρει αμισθί ανεκτίμητες υπηρεσίες στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας».

Οι 16 ιστιοπλόοι που έτρεξαν στον αγώνα με ένα στόμα εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον θαλάσσιο στίβο, τις καιρικές συνθήκες και γενικά για το κλίμα στην χώρα μας, αλλά και για την άψογη οργάνωση της ομοσπονδίας. Δήλωσαν ότι επιθυμούν αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός και πρότειναν να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες. Αυτός, άλλωστε, είναι ο στόχος του Κέντρου.

Να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί οι αθλητές θα επιστρέψουν στην Αθήνα για προπονητικό καμπ από 5 εως 20 Δεκεμβρίου και ουσιαστικά θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές μας για να επισκεφθούν το Κέντρο κι άλλοι ξένοι αθλητές. Επίσης δήλωσαν ότι θα βάλουν στο πρόγραμμά τους το Γιουρολίμπ της Αθήνας που από τη νέα χρονιά θα διεξάγεται κάθε Νοέμβριο.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics