Breaking News
05 Ιανουαρίου 2019

Σταθερά μεγάλη είναι η απήχηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και με τα υψηλά επίπεδα συμμετοχών, που έκλεισε το 2018, θ’ ανοίξει και το πρόγραμμα του 2019.

Το 1ο τουρνουά στο νέο έτος το διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 12 και 13 Ιανουαρίου. Θα είναι το 6ο στο φετινό καλεντάρι και το 5ο σερί του σωματείου σ’ έναν δήμο, αυτόν της Πεύκης, που εδώ και δύο δεκαετίες έχει αναπτύξει πλατιά και απόλυτα αποδοτική δραστηριότητα στο άθλημα. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 199 και δημιουργούν την προϋπόθεση για μεγαλύτερη αγωνιστική παρουσία σε σχέση με πέρσι (191) και πρόπερσι (184). Το όπεν πραγματοποιεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) η Αθηνά Μαγκουφάνας σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και το ΠΕΑΠ του δήμου Πεύκης. Την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής προέρχονται από 57 σωματεία όλης της Ελλάδας. Αρχικά είχαν φτάσει τις 211, όμως σε κάποιες ηλικίες δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας. Εν τέλει από τις 10 κατηγορίες που προκηρύσσονται θα γίνουν οι 7 και είναι αυτές των εφήβων με 31 δηλώσεις συμμετοχής, των νεανίδων (14), των παίδων (40), των κορασίδων (35), των παμπαίδων (41), των παγκορασίδων (29) και των μίνι παμπαίδων (9). Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων είναι αναρτημένες η προκήρυξη των αγώνων και οι προσφορές των ξενοδοχείων, ενώ στο σάιτ http://www.ttscore.io/customer/24 βρίσκονται όλες οι βασικές πληροφορίες για το τουρνουά και θ’ ανέβουν και οι κληρώσεις των γκρουπ.
httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics